Известие

Collapse
No announcement yet.

двигателя скача

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• двигателя скача

Здравейте колеги,отскоро като тръгна по рязко,се чува едно удряне все едно пада нещо от някъде,та днес реших с едно приятелче да симулирам рязко тръгване,иии ....,егати,двигателя се вдига в предният край(откъм радиатора), с около 7-10см и си пада и тогава се чува този удар! Колкото и да не разбирам ,все си мисля че двигателя не би трябвало да удря в капака! Та така,какво се е прецакало колеги? Благодаря предварително. А,мотора е 1.4 boxer
    sigpicALFA ROMEO 1.4 BOXER

Проверете тампоните на двигателя.
    Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Аз да питам лесно ли се сменя тампона,или си трябва майстор,и един ден разглабяне

Comment

А този тампон ,по принцип захванат ли е за двигателя ,или,той(двигателя) само лежи на него?

Comment

Разбира се, че е захванат и за двигателя и за рамата.
          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от pisa_misho Покажи съобщение
            А този тампон ,по принцип захванат ли е за двигателя ,или,той(двигателя) само лежи на него?
            Този тампон се сменя с много разглобяване, падат радиатори и броня, защото се захваще под ангренажната група.

Още по-лошото е, че тоя тампон го няма по магазините вече. Беше на цена около 50 лв., но никъде нямат наличност.
            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Вариант втора употреба? Или тази идея е абсурдна?

Comment

Съвсем не е абсурдна.
                Има още една опция, но и тя е от графата "като няма какво друго да се направи". Има едно двукомпонентно лепило на тип-топ, с което се лепят поасони на преси. Лепилото е гъвкаво и невероятно здраво. С него си лепих скъсания тампон на едно Ауди 50. До последно си беше с него.
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Доколкото разбрах,тва животно е в"червената книга",на авточастите,първо ще потърся читав втора ръка и чак тогава ще лепя,и к'вот сабя покаже

---------- Post added at 20:33 ---------- Previous post was at 20:14 ----------

Тоя прослувут тампон,еднакъв ли е за всички боксери,или и тук има уловка?

Comment

Working...
                  X